30.8.11

Bowden's

Tänään on luvassa kierros mun uudessa kodissa!
Aloitetaan talokierros mun huoneesta.

En tiedä saako kuvasta niin paljon selvää, mutta mun huoneeseen mahtuu just ne tarvittavat tavarat eikä muuta. Sänky, kirjotuspöytä, lipasto, vaatekaappi ja kirjahylly. Muuten on tosi ahasta. Nukun tosi hyvin tossa mun sängyssä, mutta se natisee ihan hirveesti, jos vähänki liikuu, mikä ärsyttää mua aikas paljon..
Eka asia, mikä pisti silmään, ku saavuin tähän taloon oli nää tuulettimet. Joka huoneessa on sekä tällanen pöytätuuletin, että kattotuuletin.
Lipaston päällinen onki töyttyny jo kaikesta krääsästä. Mutta aaah! Mul on sellanen vaatekaappi, johon mahun ripustamaan melkein kaikki mun mekot, paidat ja bleiserit! (Huomaa: laavalamppu!)
  Tältä näyttää mun host-veljen huone, ei muuta kommenttia.
 Host-vanhempien makkari.
Ja host-vanhempien kylppäri. Talossa on kolme vessaa. Kahessa on suihku, mutta sitä toista ei oikeestaan käytetä.
  Tässä se kuuluisa "fan" eli kattotuuletin.
 Olohuone, jossa kukaan ei tosin vietä aikaa, varmaan koska siellä ei oo telkkaa...
 Olkkari toiselta puolelta kuvattuna. Takkaa en tiedä, että käytetäänkö sitä kauheesti.
 Keittiö. Sitä käytetään tosi paljon. Host-isä kokkaa aina dinnerin eli päivällisen. Ja liedellä on sellanen uliseva teepannu. Huomatkaa myös lieden ero suomalaiseen versioon.
 Tätä kutsutaan nimellä "island" eli saari. Siis tuo baarituoli + pöytä -kyhäelmä.
 Pesukone ja kuivuri. Oon jo nyt huomannu, ettei lika lähe niin hyvin ku kotona Suomessa. Mun upouudet valkoset sukat ei ollu ensimmäisen pesun jälkeen enää valkoset, koska lika ei nähtävästi irronnu pesussa. Lisäks pelkään vähän, että vaatteet kutistuu tossa kuivurissa, koska pyykkinarua ei ole olemassakaan. Ei oo myöskään pesuallasta, vaan normaali vessan käsienpesuallas, joten en tiiä missä voin pestä käsinpestävät vaatteet...
  Toinen olkkari kun menee keittiöstä portaat alas. Täsä on nurkan takana telkka ja päivällinen syödään täällä. Ruoka laitetaan noille pienille vaaleille pöydille. Ruokaa ei siis syödä ns. yhessä, vaan se kerätään keittiössä lautaselle ja tuodaan tänne. Samalla katotaan telkkaa.
 Takapihaa ja terassi. (Riley-kissa, joka on mun lemppari näitten kolmesta kissasta, se tulee aina paijattavaks syliin.)
Ovi, josta tullaan sisään on kummallisesti takapihan puolella. Toinen outo asia on, että ovi on aina auki, vaikka talosta lähettäis, eikä näillä perheen lapsilla oo avaimia.
  Talo edestä.
 Tällänen auto on nimeltään "truck". Suurimmalla osalla on tällanen auto. Näil on sen lisäks kaks muuta autoo.

 Jos mennään jonnekin, niin nää astuu tän aidan yli, mut oon paljon pienempi ni oon kaatunu pari kertaa, koska joudun kiipee ja hyppää. Kouluunki mennään tästä ja sit ton ruohokentän yli.

 Talo takaa.
Täällä pojat pelaa videopelejä ja katotaan leffoja. Suurin osa ajasta vietetään täällä.
Host-isän työtila on tässä kellarihuoneessa, joka on siis sama kuin edellisessä kuvassa.

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Ihanan idyllisen näkönen toi talo edestä! Mut mulle tuli jotenki kolkko fiilis ku olkkarissa eikä missään ollu mattoja :'o Onko kolkkoa? Hope ur having fun!

Riikka kirjoitti...

Ansku: Juu onhan se. :) En oo tullu ajatelleeks. Näil on joko lattiamatot tai sit ei ollenkaa mattoja. Ei tunnu kolkolta, tekee vaan mieli pitää koko ajan sukat jalassa. :D Ei oo kolkkoa mun mielestä, ihan hyvä toinen koti.

I am! ;D

Sara kirjoitti...

Vähänkö nauroin noille sun ironisille kommenteille host-perheen tapoja koskien. :D

Pärjäile!

Riikka kirjoitti...

Sara: Hyvä, että sulla on hauskaa! Pärjäilen!