25.8.11

NYC

Mun vaihtarivuosi alko sillä, että me lennettiin n. 9 tuskasta tuntia New Yorkiin. Ihmisiin tutustu heti tosi helposti, varmaan ku on niin paljon yhteistä. Ekana päivänä kävin Lauran kanssa tsekkaamassa Times Squaren yms. muuta siinä lähettyvillä ja käytiin nykkiläiseen tapaan pizzalla.

Toka päivä oli opastettu bussikierros Manhattanin halki. Oli ihanaa matkustaa ilmastoidussa bussissa kun ulkona oli n. 32 astetta ja 100% kosteutta. Suoraan kaupunkikierrokselta siirryttiin Broadwaylle kattomaan Lion Kingiä. Se oli superupea ja hauska ja ihana! Sen jälkeen jäätiin vielä kiertelee kupungille ja kattoo jos löydettäis jotain iltapalaks. Terveellisen kohtuuhintasen ruuan löytäminen todellaki osottautu melkein mahottomaks...

Kolmantena päivänä lähettiin heti aamulla Empire State Buildingiin ja päästiin jonojen ohi koska meille oli annettu liput aiemmin. Ainut huono puoli oli, että koska mentiin Lauran kanssa erilleen kun oltiin siel ylhäällä ni se pääty siihen ettei me enää löydetty toisiamme, eikä Lauran puhelin toiminu ulkomailla. Noin tunnin päästä löydettiin kuitenki toisemme. :D Vikan kokonaisen päivän kruunas limusiinimatka japanilaiseen ravintolaan, jossa ruoka valmistettiin näytöksenä.

Koneeseen noustiin paniikissa, innoissaan käytännössä täysin nukkumatta eli superväsyneenä ja jännittyneenä. Mut kyl se siitä sitte vähitellen selkis.. :)

Terkkuja, Riikka4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

SIIS ONKS TOI TUMMATUKKAINEN LAURA? Koska katoin jo sillon kerran aiemmin sun kuvias että onpa törkeän tutun näköinen ja aattelin et se ois yks Anni ja menin Annin facebookiin ja katoin et okei se ei oo vaihdos ja jotenki vast nyt tajusin et sil on tummatukkainen identtinen kaksonen nimeltä Laura :DDDDDD Kummaa. It's a small world.

Riikka kirjoitti...

Ansku: Jep se on Laura! Tunnetsä sen kaksoissiskon? Todellaki on pieni maailma. Ja ainiin Laura sanoki et sen kaksonen on Kallios!

Anonyymi kirjoitti...

Oletpas söpö noissa ekoissa kuvissa! hihi T: Anni ja Juan :--)

Riikka kirjoitti...

Kiitti!! :)))