22.9.11

Clearwater!

 Tää on periaattees näkymä mun talolta, kun hyppää sen aidan yli.

 Täs on silta, joka ylittää kosken, jossa järjestetään koskenlaskua. Tää sijaitsee aika lähellä mun taloa.
 Kuva sillalta, josta just puhuin. Koski ei oo kauttaaltaan näin rauhallinen, ei siis pelkästään nynnyily-koskenlaskua.
Sama silta edelleen ja kuva perusrekasta. Ku jatkaa tätä siltaa pääsee ns. keksustaan (...) Siis sinne, missä ruokakauppa sijaitsee.
 Tavallinen huoltoasema.
 Tää on dollarikauppa. :D En oo käyny sisäl, mut ihan sama kuinka epäilyttävä tää onkaan, oon kuullu ihmisen ouhuneen et ne on tosiaan ostanu täält jotain.
 Taas tällänen random rakennus. Ei mitään hajuu ostaako tuolt kukaan mitään, mutta viereiseltä kauppiaalta kylläkin. Tollakin hetkelle yks asiakas nähtävästi! ;)
 Joo tällasii käytöltään kyseenalaisia taloja löytyy..
 WUUHUU! Ruokakauppa. Siinähän se. Suurin osa ruuasta ostetaan jättikaupasta Kamloopsista suurissa erissä. (Siis esim ei voi ostaa yksittäistä hammasharjaa, vaan samalla 8. Tai jos ostaa Tropicana-mehua, se tulee neljän paketissa ja yks pullo on n. 2 litraa.)
 Edelleen tota samaa aluetta, eli vasemmalle jää Safety Mart ja Pharmasave on drug store, eli apteekki, mutta sieltä saa myös tavallisia tuotteita esim. meikkejä, koruja, shampoota ja vaikka suklaata.
Tossa rakennuksessa on toinen niistä yhtiöistä, jotka järjestää koskenlaskua.

HIHHULIHEI!

Täs on nyt sit kuvia siitä suuresta Clearwaterista... Ja tää tosiaanki on kaikki, mitä sielt löytyy, ainakin rakennuksien puolesta. Wells Greysin luonnonpuisto on tos naapuris, mut en oo paljoo siel viel oleillu.. ..mikä on aikas outoa.

Näil on hyvää ruokaa ja silleen yms. Tääl syödään aina 6 aikaan iltapäivällä. Ja joka päivä on jälkkärii.. Vähän pelottaa et oon alkanu keräilee näit vaihtarikiloi.. Kunhan nyt pääsis takas treenaa lenttistä, jonka siis alotin tossa viikko/kaks sitten. Tietty heti alussa olkapää meni sijoiltaan ja en oo päässy treeneihin. Toinen syy on et tulin kipeeks, tääl oli kauhee flunssa-aalto. Onneks samaan aikaan, ni pystyin lepuuttaa kättä kunnolla vähän aikaa. Tän viikon treenit jäi väliin, mut toivottavasti pääsen ens viikolla ainaki kuntopuolta treenaa, vaikken olkapäälle huonoks olevia liikkeitä tekiskään.

Maanantaina on peli, johon en siis voi osallistuu, mutta se on Kamloopsissa ja meen mukaan kattomaan.

Terkkui äidille, toivottavasti tää oli hyvä postaus! <3
1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Aivan ihanan näköstä! Tosi paljon metsää ja just sillee kanadamaista :D Älä huoli mä kerään iha lukiokiloja ku käyn koko aika Saituris ostaa jälkkäriä :D