1.11.11

Ampumaradalla

Pääsin viime lauantaina, kun oltiin taas Kamloopsissa, kokeilemaan ampumista shotgunilla, eli wikipedian mukaan haulikolla. Mun host-isä ja Luken vaari Dave (host-äidin isä) oli ampumassa ja pääsin sitte jälkeenpäin kokeilemaan, kun muut oli lähteny. Ennen sitä syötiin Luken mummon valmistama lounas gun clubilla.

Eka piti opetella pitämään asetta ja sehän on kauheen painava! Heti ton jälkeen oli lihakset kipeenä. :P
Tässä saan opestusta luodeista, muistaakseni.
 Apua! Pääsin ampumaan. Mulle annettiin korvatulpat. Ensin kokeilin vaan ilman luotia ja sehän on aika voimakas sysäys ku ampuu. 

 Siinähän mä tähtäilen "lintuja" eli sellasia pinkkejä kiekkoja, jotka lensi ilmassa ja niihin piti osuu. Piti sanoa "pull" ja kiekko lens ilmaan.
 Huhhuh! Selvisin tästäki kokemuksesta ja olin muuten aika hyvä alottelijaks. Ku tajusin osuin aika hyvin ja osuin vikohin viiteen! Niinku huomaatte oon taas fancy-pancy-vaatteissa, mut me oltiin shoppailee tätä ennen, ni mul on syy. ;)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot ampumavaatteet tosiaan, mutta oliko hame unohtunut kotiin :)?
Ella näytti sun facebook profiilikuvaa, se oli tosi hieno!!! Siis se pellekuva. T. äiti

Riikka kirjoitti...

moi äiti! ei ollu unohtunu, mul on shortsit, mutku oli niin kylmä ni laitoin takin kii ja kiedoin ton neuleen tolleen, et näyttää ettei oo hametta päällä. :P

ja kiitti!

Anonyymi kirjoitti...

Haha, fancy-pancy, loistava! Ne taitaa pitää sua ihan ihme tyylilyylinä siellä. Täällä Pariisissa ei kyl oo samaa ongelmaa. :D

En ois ite kyl suostunu ampumaan!

Sara

Riikka kirjoitti...

Haha, jep! Voin kuvitella, pikkasen erilaista Pariisissa.

eat the rich kirjoitti...

cuute blog :D xx