19.10.11

Volleyball

 Lämppää. Mäki omistan nyt tollaset tiukat mustat shortsit ja "knee-padsit". Knee-padsit on ihana keksintö! Noita pelipaitoja eli "jersey" ei oo tarpeeks, joten viime peleissä oon lainannu Cassielta, koska se mursi kätensä eikä voi pelaa.
 Tää oli kauheen ärsyttävä joukkue! GRRR!
 GO Clearwater!!!
 Meidän joukkue on tosi hajanainen, koska ei oo tarpeeks harrastajii. Joudutaan ottaa joukkueeseen jopa 8-luokkalaisii.. Muilla kaikki on 16-17-vuotiaita.

 Peli käynnissä. Tällöin mun olkapää oli viel tauolla.. :) Olin vaan kattomassa ja kuvaamassa.
Joukkue ennen kentälle menoa. "Raiders on two!" "One, two, Raiders!" Clearwaterin tunnus/logo/maskotti on Raiders, eli ennen joka pelii huudetaan tolleen.

Mulla on harkat kolme kertaa viikossa: ma, ti ja to. Tykkään harkoista, peleistä en niinkään, koska en oo viel tarpeeks hyvä ja tuntuu ihan hölmöltä kentällä.. En haluis pilaa muitten pelii.. Joukkue on just hyvä ja ain pelien jälkeen meil on ollu superhauskaa! :D Viimeks käytiin shopping mallissa ja puettiin one piece -pyjamat päälle ja sit mentiin siihen suureen ruokakauppaan ja mua ja Megania työnnettiin kärryissä. :D Me (ja myös muut) sai hyvät naurut. Varsinki ku tultiin kassalle ja alettiin ettii musta hintalappua.. Kyseisestä CostCo-kaupasta myöhemmin lisää!

Kuvassa on minä, Dylana ja Shae ja onzie-pyjamat!

Ei kommentteja: