1.11.11

Halloween

 Mun host-veli tuli pilaa kuvan, murr! :D
 Tässä on yhet mun parhaista kavereista täällä. Oikealla Denise ja sitten May.
Mä mun host-veljen huoneessa, ku suunnittelin mun asuu. Hiukset ja pallopaidan sain mun host-äidiltä, takin ostin kirpparilta ja loput omistin etukäteen.

Maanantaina oli siis Halloween. Kouluunki voi pukeutuu, jotkut pukeutu, tietty olin mukana, mähän rakastan tällasta roolileikkii!

Koulussa sain paljon katseita mun asusta ja meikistä. Paljon kommentteja, kuinka mun "costume" on niin hyvä. Olin tosi ylpee siitä. Jotkut huudahti käytävällä pelästyksestä, ku näki mut ja pari kommenttii sain tähän tyyliin "hyiiii, pelkään pellejä, mee pois!" Nautin tästä huomiosta ja yks tuli myös sanomaan, että mul on koulun paras asu.

Olin myös yllättyny, että moni ei tunnistanu mua, no toisaalta se on ehkä ihan hyvä. Tarkottaa, etten näytä pelleltä tosielämäs. :P

Koulun jälkeen mul oli lentis, mut tulin suoraan kotiin, kävin suihkus ja laitoin meikit takas päälle. Avasin ovee kaikille pikkusille ja vähän isommillekin karkki vai kepponen -tyypeille. Pienillä oli aika hienoja asuja osalla. Ja ne oli niin söpöjä! Jokaselle annettiin pieni pussi sipsejä ja se oli todellakin pieni, 16 g. Jotkut vähän pelästy pelleä, ne pikkuset ainaki..

Sitte oottelin noit jätkii, siis Luke, Bowen ja Dallin. Dallinin tyttöystävä oli myös mukana. Mentiin tekee lyhyt kierros niitten korttelin ympäri. Ilotulituksista näin vilauksen kun me käveltiin, ne oli aika hienot, vaikka nää niitä vähätteliki.

Karkkisaalis oli aika iso, vaikka mä teinki paljon pienemmän kierroksen ku mun kaverit. Ne oli mun lenttiksen aikana ehtiny vaikka minne ja kassit pullollaan karkkia, suklaata ja sipsejä!

Mut oli ihana, et menin trick or treating, vaikka oonki jo näin vanha, koska sitö ei voi kokee Suomessa!

2 kommenttia:

Michaela Scalisi kirjoitti...

so cute :)


My blog
xoxo Michaela

Riikka kirjoitti...

Thank you!